Donateurs

Donateurs

De activiteiten van de stichting worden grotendeels mogelijk gemaakt door giften van donateurs.

 

Word ook donateur!

Maak een bedrag v.a. € 20,- over banknummer NL57 KNAB 0723 5668 87 t.n.v. Bagration-Stichting te Amsterdam en ondersteun daarmee de culturele uitwisseling tussen Nederland en Georgië. Zoals de grote dichter Sjota Roestaveli al zei: “Wat je oppot gaat verloren, wat je weggeeft is van jou”.

 

U kunt ook uw bijdrage leveren als sponsor van een eerstvolgende actuele nieuwbrief?

Voor € 50,= bereikt u ruim 600 email adressen van

'vrienden van Georgië'

Wij doen graag iets terug!

  • Ons bestuur komt maandelijks bijeen om initiatieven en lopende projecten te bespreken. Wij werken allen op vrijwillige basis. De nieuwsflits die gestuurd wordt aan de bij de stichting bekende e-mailadressen kan gebruikt worden om uw activiteiten voor het voetlicht te brengen (we vragen hier een kleine bijdrage voor).
  • De kosten van de georganiseerde bijeenkomsten worden gefinancieerd door entreegelden. Deze proberen we door sponsering zo laag mogelijk te houden.
  • Voor de uitvoering van culturele projecten vragen wij jaarlijks een financiële bijdrage. Door deze donaties kunnen wij de reiskosten van sprekers uit Georgië, optredens, drukwerk e.d. betalen.

     

Indien uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn kunt u zich per e-mail opgeven, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van evenementen die speciaal voor onze donateurs worden georganiseerd.

 

In bijzondere gevallen vragen wij aandacht voor Georgiëgerelateerde projecten van anderen.

BAGRATION STICHTING, HOF VAN VERSAILLES 47, 1064 NX AMSTERDAM

Tel: 06 - 5479 8014 | Fax: 0848-350156 | info@bagration.nl | KvK: 41211601 - Bank: NL57 KNAB 0723 566 887