Bestuur

Het bestuur

Maia Aduashvili, interim voorzitter

Geboren in Tbilisi. Maia studeerde in Rusland af in de Russische taal en literatuur en volgde daarna een opleiding journalistiek in Tbilisi. Sinds 1997 woont ze in Nederland. Maia combineert zorg voor haar drie kinderen met free-lance werk. Bij de stichting zet zij zich in voor culturele activiteiten, coördineert jeugdprojecten en verzorgt de dagelijkse contacten.

 

Will Winnubst, penningmeester en interim secretaris

Geboren in Anna Paulowna. Getrouw met een Georgische. Zijn hele leven werkzaam in de retail en al sinds 2004 op de achtergrond betrokken bij de stichting (Financien, nieuwsflits en adressenbestand).

 

 

Oud-leden en andere betrokkenen

Naast de oprichter Wim Lucassen hebben in het verleden verschillende mensen hun stempel op de Bagrationstichting gedrukt, als bestuurslid of door een andere inhoudelijke bijdrage te leveren. Wij denken hierbij in eerste instantie aan Joke Passchier, de vrouw van de in 2006 overleden Wim Lucassen en aan Alexandra Gabrieli, de maakster van het tijdschrift Georgica.

 

Zonder volledig te kunnen zijn: de oud-voorzitters Bruno Naarden, Endre Bánki, Rudolf van der Werf en Eka de Jager-Mkheidze.

Maar ook Dzjoeansjer Vateisjvili, Alexi Baidoshvili en Nina Targan Mouravi hebben een belangrijke bijdrage geleverd.

 

BAGRATION STICHTING, HOF VAN VERSAILLES 47, 1064 NX AMSTERDAM

Tel: 06 - 5479 8014 | Fax: 0848-350156 | info@bagration.nl | KvK: 41211601 - Bank: NL57 KNAB 0723 566 887